Velkommen til Rune Toftner AS

Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet.

Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben.
KONTAKT OSSSE REFERANSER

https://mmrt.no/wp-content/uploads/2015/11/mmrt-29.png

Borettslag – Sameie – Bygårder

De aller fleste av borettslag, sameier og bygårder står før eller siden foran store investeringer i nye dører og vinduer, nye fasader, modernisering av tak osv. Vi har erfaring og kompetanse i slike arbeider siden 2004!


KONTAKT OSS

Rehabilitering av borettslag, bygårder eller bygg i sameie

Oppussing eller rehabilitering av bygg kan utføres med ulike metoder. Overflatearbeider og listing, reparasjoner etter skader, bytte av vegger eller nytt gulv er av de som Malermester Rune Toftner AS kvalifiserer som mindre endringer.Vi garanterer kvalitet i hvert strøk. Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet. Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben. Eller yrkesstolthet som mange også kaller

Uavhengig av hvilken type rehabilitering du skal gjennomføre, kan vi i Malermester Rune Toftner AS hjelpe deg. Vi tar også oppdrag som krever ansvarsrett for utførelse. Malermester Rune Toftner kompetanse strekker seg over 30 år tilbake i tid. Vi har erfaring med rehabilitering, oppussing, renovering og reparasjoner i borettslag, bygårder og alle typer bygg relatert til sameie.

Lurer dere på om bygningsmassen trenger å males opp? Ta kontakt, så kommer vi på gratis befaring. Det har flere ganger skjedd at vi har rådet sameie, borettslag eller eiere av bygårder om å vente med en full oppgradering av malingen, men heller vente flere år – og kun ta de mest utsatte veggene i mellomtiden. Moderne malingstyper varer gjerne noe lenger enn tidlige tiders produkter.


Du kan være trygg på vår kompetanse!

Våre malermestere og håndverkere har svennebrev / mesterbrev i faget og bred erfaring.
En av våre hovedverdier er å levere topp kvalitet til avtalt tid og pris. Derfor er våre dyktige malermestere og håndverkere til å stole på.

Har du spørsmål til oss, hører vi gjerne fra deg!

Bla gjerne gjennom våre referanser og tjenester. Der finner du bredden i tilbudet vårt og kan bli inspirert av kvaliteten vi leverer. Malermester Rune Toftner AS er en stolt aktør med mange års erfaring i bransjen.

Klikk her for å lese om våre referanser med din type bygningsmasse: Referanser

Klikk her for å lese om tjenestene vi tilbyr: Våre tjenester


KONTAKT OSSThe best reference is a good word

Noen av våre referanse oppdrag!


https://mmrt.no/wp-content/uploads/2015/11/logo2.png
https://mmrt.no/wp-content/uploads/2015/11/logo3.png
https://mmrt.no/wp-content/uploads/2015/11/logo1.png
https://mmrt.no/wp-content/uploads/2015/11/logo4.png

© Copyright by Rune Tofner AS 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.